luni, 7 iulie 2008

Cura cu oua de prepelita


Este imposibil sa nu fi auzit deja de calitatile iesite din comun ale acestui aliment foarte bogat in vitamine. O cura cu oua de prepelita rezolva probleme grave de sanatate, cum ar fi: afectiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator, si asta fara nici un altfel de medicamente.


In antichitate, chinezii tratau in mod curent astmul bronsic cu oua de prepelita, iar vechii egipteni tratau inca de acum 4000 de ani impotenta si sterilitatea. Studiile aprofundate asupra calitatilor terpeutice ale oului de prepelita, au scos la lumina rezultate remarcabile in tratarea astmului bronsic, rinitei, conjunctivitei, tusei spastice, urticariei, etc.Dupa aceste remarcabile succese, numerosi medici, vor accepta acest tratament, extinzand utilizarea lui in tratarea altor afectiuni, cum ar fi:- ulcer gastric si duodenal - diabet zaharat- hipertensiune arteriala- boli ale ficatului si rinichilor- impotenta sexuala.
Medicina naturistă modernă recomandă curele de ouă de prepeliţă si în următoarele afecţiuni:
Combaterea proceselor degenerative ale organismului (240)
Revenirea spectaculoasă după stres şi epuizare fizică (240)
Potenţează efectul pozitiv al medicamentelor datorită acţiunii antialergice (120-240)
Boli de dereglare a metabolismul: arteroscleroză (240),

Obezitate (240),

Hipercolesterolemie (240),

Diabet (240),

Gută (240)
Terapia bolilor alergice: astm (240), conjunctivită (120), rinite alergice (240), urticarie (120)
Terapia bolilor respiratorii: tuse (120), sinuzite (240), amigdalite (120)
Terapia bolilor digestive: ulcer (240), reglarea acidităţii gastrice (120)
Terapia bolilor hepatice (240)
Terapia bolilor circulatorii: anemie (240), hipertensiune (240)
Terapia bolilor sistemului nervos (240)
Terapia bolilor de rinichi (240)
Îngrijirea tenului şi a pielii (240)

Eu, de cand am inceput tratamentul cu oua de prepelita nu m-am mai oprit. Practic, oul nu te trateaza de astm, de ulcer sau boli de rinichi , ci te trateaza in general. Oul de prepelita este un "medicament" fara nici o contraindicatie si are marele avantaj ca echilibreaza intregul organism, fiind o sursa naturala si foarte ieftina de vitamine esentiale. Foliile de Ulcerotrat si alte medicamente mi s-au ingalbenit in dulap. In fiecare dimineata, la jumatate de ora dupa ce ma trezesc beau pe nerasuflate oualele de prepelita conform indicatiilor curei.

Care este misterul? Nimic mai simplu, daca pornim de la factorii ce determina aceste imbolnaviri: stres cotidian, alimentatie dezechilibrata, bogata in aditivi si ingrediente sintetice (amelioratori, conservanti, stabilizatori) precum si in produse de origine animala cu un continut ridicat de grasimi si colesterol, etc,oul de prepelita este produsul de origine animala cu cel mai echilibrat continut proteic, vitamino - mineral si enzimatic capabil sa regleze toate aceste carente, readucand in parametrii normali orice organism uman.

Potrivit specialistilor, odatã ce a fost inceputã cura, are loc o imbunatãtire a activitatii inimii, ouãlele de prepelitã avand un efect deosebit si asupra ficatului si a rinichilor, ajutând in procesul digestiei, reglând secretia sucurilor gastrice,vindecând chiar si ulcerul, improspatând si intãrind memoria si fiind extrem de folositoare pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor mici, precum si pentru inmprospãtarea organismului atât la adulti cât si la copii. Tratamentul cu ouã de prepelitã este recomandat pentru cazurile in care organismul uman a fost supus pentru o perioada indelungatã de timp unui regim alimentar sever.
Oul de prepelitã are o compozitie complexã, continand proteine, sãruri minerale, vitamine, predominând cele din complexul B, fosfor, fier (de patru ori mai mult decat oul de gaina) Cercetarile mai noi le recomanda si pentru tratarea astmului bronsic, cresterea performantelor sportive si sexuale, fiind foarte utile in perioadele de convalescenta

In continuare, prezentam o serie de caracteristici ale produsului ce asigura eficienta tratamentului:

Comparativ cu oul de gaina, oul de prepelita are un continut de colesterol de numai 1,4% fata de 4%; grasimi de circa 3 ori mai putine; ca aport proteic galbenusul contine 23% fata de 16% - 17% la oul de gaina. La continutul de minerale si vitamine, comparatiile nu-si au rostul: de 6 ori mai multa vitamina B1; de 5 ori mai mult fosfor; de 5 ori mai mult fier; de 15 ori mai multa vitamina B2, precum si alte substante antialergice, ce fac ca oul de prepelita sa diminueze cantitatea unor anticorpi responsabili de aparitia reactiilor alergice. Toate acestea si multe altele fac din oul de prepelita singurul "medicament" care are numai "indicatii", la rubrica "contraindicatii" troneaza un mare "ZERO"!

Carnea de prepelita este una dintre cele mai fine si apreciate in gastronomie, continutul scazut in grasimi si colesterol caracteristic facand din aceasta o alternativa dietetica si curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol marit, diabet, regim alimentar de curatare).

Cura de 120 de oua se administreaza in 25 de zile astfel:

In prima zi - 3 oua

In a doua zi - 3 oua

In a treia zi - 4oua

In a patra zi - 5 oua

In continuare pana in a-25-a zi - 5 oua

Cura de 240 de oua se administreaza in 49 de zile. - este indicta numai adultilor.

La copiii intre 4 si 8 ani, se recomanda cura de 120 de oua in 31 de zile, iar la cei intre 8 si 10 ani, 240 de oua in 61 de zile astfel:

In primele 4 zile cate 3 oua/zi

In continuare cate 4 oua pe zi

Ouale se beau crude dimineata pe stomacul gol sau frecarea cu putin zahar la care se adauga cateva picaturi de lamaie. Dupa o pauza de 20 de zile, cura se poate repeta, oul de prepelita japoneza fiind singurul ou dietetic.

Pentru un efect sută la sută se recomandă a nu se consuma alcool; prima masă se serveşte după o jumătate de oră.
Curele sunt întrerupte de pauze de 21-120 de zile şi se pot relua de 3-4 ori pe an.

Daca v-am stirnit curiozitatea si vreti sa incepeti acest tratament miraculos nu ezitati sa ma contactati chiar si telefonic 0721774666 ; 0234311551. Fiecare dintre noi vrem sa fim sanatosi si deasemenea si membrii familie noastre si de ce nu si prietenii nostri. Asa ca va rog nu ezitati sa ma contactati!

PS: In articolul urmator o sa va dau si o reteta delicioasa cu oua de prepelita

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cura de 240 de oua se administreaza in 49 de zile. - este indicta numai adultilor.
................................ 240 de oua in 61 de zile astfel:


240 oua in 49 zile sau 61 zile???